De kracht van
Puur Tuingeluk

Dat is waar wij in geloven en iedere dag bij Kwekerij Baas aan werken. Met onze collecties willen wij iedereen het hele jaar door blij maken met vrolijke seizoensplanten voor tuin, balkon en terras.
Bekijk onze collecties

Het hele proces van zaadje tot aan eindproduct in eigen hand.

Met bijna veertig jaar kweekervaring, maken wij ieder seizoen de mooiste seizoensbloeiers in de beste kwaliteit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid als leverancier van deze kwaliteitsplanten en houden daarom het hele proces van zaadje of stekje tot aan het eindproduct in eigen hand. Hiermee dragen wij beter bij aan een optimale verkoop, een maximaal schaprendement en een consument die hier ieder jaar voor terugkomt.
Kwekerij Baas is een familiebedrijf dat altijd in beweging is. Wij denken mee met onze klanten om ze beter te laten presteren.
En wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze relaties en van onze medewerkers.
Klantbetrokken
Verantwoordelijk
Creatief

100.000.000 planten per jaar

Kwekerij Baas bestaat uit 26 hectare kas en 4 hectare buitenveld. Het bedrijf is gelegen in Ens, de Noordoostpolder. Vanuit deze plaats liggen wij centraal ten opzichte van onze diverse klanten en de verschillende veilingen. Meerdere keren per dag transporteren wij seizoensplanten naar al onze klanten verspreid over Europa.

Kwekerij Baas is een betrouwbare partner met een breed assortiment aan innovatieve, kwalitatieve seizoensplanten. Elk jaar selecteren en testen we zorgvuldig nieuwe planten, innovaties en mengsels voordat we ze op de markt introduceren.

Bovendien verbeteren en verrijken we onze bestaande merken met nieuwe vormen en kleuren om te voldoen aan de huidige wensen van de consument en laatste trends. We werken nauw samen met belangrijke partners om ervoor te zorgen dat onze producten van de beste kwaliteit zijn.

We care social, responsible and sustainable
Natuurlijke kwaliteit en duurzaamheid

De natuur en het milieu zijn ons dierbaar. Dat is de reden waarom we onze producten al vele jaren kweken volgens de hoogste normen ten aanzien van mensen milieu. Onze MPS A+, GAP en Socially Qualified certificaten maken ons uniek. We verwarmen onze kassen met 100% bio-energie en genereren onze eigen groene stroom. Wij telen onze producten op basis van de meest recente biologisch geïntegreerde teeltmethoden.

Maak kennis met het Baas Team

Baas is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 75 toppers met groene vingers. Door het seizoenswerk is er ook ruimte voor flexibele arbeid. Dit wordt veelal ingevuld door internationale seizoensarbeiders. Zonder hen allen zouden wij niet iedere dag voor onze klanten klaar kunnen staan. Gezamenlijk zorgen wij er iedere dag voor dat de wereld om ons heen vrolijker en kleurrijker wordt, dankzij onze bloeiende blijmakers, en dat al meer dan 40 jaar.
Dieter Baas
Dieter Baas
Algemeen directeur
Jarno Baas
Jarno Baas
Operationeel directeur
Django Damsma
Django Damsma
Senior accountmanager
Sandy Brockhoff
Sandy Brockhoff
Verkoop binnendienst
Harrold Bouwknegt
Harrold Bouwknegt
Verkoop binnendienst
Ineke Goossens
Ineke Goossens
Verkoop ondersteuning