The best of both worlds

Kwekerij Baas teelt ook diverse bijzondere productlijnen van veredelaars die een toevoeging zijn op ons eigen assortiment.
Brand Collection

Brand Collection

De Brand collection van Kwekerij Baas bestaat uit unieke collecties van partners. Deze collecties onderscheiden zich van andere soorten op de markt door de allerbeste kwaliteit, mooiste bloemen, kleur, groei en tuinprestaties.

Door het werken met het beste uitgangsmateriaal van onze partners creëren wij de beste planten voor onze klanten.
Selecta One X Baas
Pink Kisses®; een uniek soort potanjers. De soort heeft uitstekende kweek- en groei-eigenschappen
en is daardoor gemakkelijk te kweken in verschillende potten. Overvloedige bloei en goede houdbaarheid zijn grote voordelen van Pink Kisses®. Met mooie en licht geurende bloemen.
Syngenta X Baas
Interspecifieke veredeling maakt Calliope uniek. Fokker Mitch Hanes begon 20 jaar geleden met Calliope. Het resultaat? Een pelargonium als geen ander!

Het heeft uitstekende tuinprestaties met
meer bloemen en levendige kleuren. De Calliopes zijn gemakkelijk te verzorgen en blijven mooi in je tuin tot de vorst binnenkomt.
Gediflora X Baas
Als je de voorkeur geeft aan overvloed en levendigheid, dan is de Amarena-collectie precies wat je zoekt. Een collectie die opvalt doorzijn anemoonvormige bloemen met een gespannen en prachtig rijk gekleurde kern. Ga voor meer glitter en glamour. De Amarene-bloem heeft de vorm van een anemoon. Het is een duurzame plant voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in unieke kleuren.

Bekijk ons aanbod op Floriday

Je bent in goed gezelschap

Blooming Joy Dealers

Meer weten over de mogelijkheden van Brand collection?

Wij denken graag met je mee, tot in het schap en verder.
Stel ons je vraag
Laat je gegevens achter en we nemen
snel contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.