Transport

Onze medewerker logistiek is Ton van 't Erve. Hij is bereikbaar via 0527-251212, optie 2 of per
e-mail: transport@kwekerijbaas.nl

U kunt bij Ton terecht met vragen m.b.t. het transport van:

  • Lege karren, pallets enz.;
  • Fusten en dozen;
  • Bestelde artikelen (behalve uitgangsmateriaal);
  • Overige logistiek gerelateerde vragen.Praktische informatie


Voor het aanleveren van lege karren en fust dient u zich minimaal een dag van te voren aan te melden. Op die manier kunnen we alles zo vlot als mogelijk laten verlopen. Biedt altijd een document aan als bewijs dat u iets gelost heeft. Deze voorzien we van een stempel en een handtekening. Daarbij krijgt u van ons een leverbon als bewijs van uw levering.

Wanneer u vragen heeft over uw bestelde artikelen, geeft u dan altijd ons ordernummer door wat u in de orderbevestiging hebt ontvangen. Hiermee kunnen we u sneller van dienst zijn. Tevens is het zo dat bestelde artikelen welke via FH Distributie worden geleverd, ook traceerbaar zijn via Track & Trace op de site van FloraHolland.


Aanlevertijden


Buiten seizoen: 08.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur.
Tijdens seizoen: 07.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.

Overige aanlevertijden in overleg!


Transporttemperaturen

  • Primula en Violen 5 tot 7 °C
  • Perkgoed 12 tot 15 °C
  • Bolchrysanten 10 tot 15 °C (afhankelijk van buitentemperatuur)
  • Poinsettia 15 tot 18 °C


Laad/leverlocaties

Drietorensweg 38 8307 PG Ens Overheaddeur – laden/lossen met klep
Drietorensweg 36-1 8307 PG Ens Dock 1 t/m 4
Enserweg 5 8307 PJ Ens Dock 5 t/m 10
Enserweg 4 8307 PL Ens Dock 11 & 12


Af tuin verladingen

Regelt u zelf het transport van onze tuinen naar uw klant? In uw orderbevestiging hebben we aangegeven vanaf welke tuin dit geladen kan worden. Tevens staat hierin een ordernummer vermeld. Zorg er s.v.p. voor dat uw transporteur dit ordernummer heeft. Met dit ordernummer kunnen we u sneller van dienst zijn. Laat uw transporteur ook op de aangegeven tijd komen. Dit om wachttijden te voorkomen.

Bij ons wordt er alleen een laaddocument meegegeven aan de chauffeur als bewijs dat de juiste aantallen ladingdragers geladen zijn. Moeten er vrachtbrieven of pakbonnen welke van u afkomstig zijn, met de vracht mee? Wilt u er dan voor zorgen dat deze tijdig bij ons zijn?


Levering op de veiling

U kunt uw bestelling ’s ochtends tot 09:00 uur plaatsen voor levering op dezelfde dag. Een exacte aflevertijd kunnen wij niet garanderen, maar buiten het seizoen zijn uw bestelde producten meestal tussen 14.00 en 16.00 uur op de veiling. In het seizoen zal dit over het algemeen voor 17.00 uur zijn.