De nieuwe Baasstijl

Zoals u wellicht opgevallen is hebben wij een nieuw huisstijl. Deze website is het sluitstuk van een reeks aanpassingen die wij zowel intern als extern grondig hebben doorgevoerd.


Als u aan komt rijden ziet u direct de nieuwe uitstraling van de twee panden aan de Enserweg. Nieuwe vrolijke vlaggen, het grote frisse logo op de gevel en op Enserweg 4 een opnieuw aangelegde Showtuin.

Bij binnenkomst ziet u onze medewerkers in de nieuwe Baaskleding lopen. Er zijn hierbij twee soorten, één is de standaard voor het overgrote deel van de medewerkers, maar anderen kunt u herkennen aan de gepersonaliseerde kleding. De technisch medewerker kunt u bijvoorbeeld herkennen aan de tekst ‘Techniek Baas’.

Ook de vrachtauto’s hebben een nieuwe uitstraling gekregen. De vrachtwagen die u voorbij ziet komen is omgetoverd met een frisse uitstraling in onze heldere, vrolijke kleuren. Tussen onze locaties in Ens, rijdt de daarvoor bedoelde ‘Pendelbaas’. Deze 45km auto zult u vooral in de omgeving Ens zien pendelen tussen de locaties van Kwekerij Baas, waarbij ze de jonge planten van de opkweeklocatie brengt naar de andere locaties voor verdere verwerking in misschien wel uw verpakking.