Meest gestelde vragen

Verkopen jullie aan particulieren?

Nee, wij verkopen geen planten aan particulieren. Wilt u graag plantjes voor uzelf kopen? Wij nodigen u dan graag uit bij De Tuinplanten Markt Ens. De Tuinplanten Markt is geopend vanaf half maart tot begin juli. Kijk op de website of Facebookpagina voor meer informatie.(https://www.facebook.com/detuinplantenmarktens/)

Bent u lid van een club, vereniging, kerkgemeenschap of buurthuis en wilt u daarom plantjes verkopen om zo een zakcentje bij te verdienen? Hiervoor kunt u terecht bij Clubplantjes.nl. Klik hier voor meer informatie op de website of hier voor de Facebookpagina.

Hoe laat kan ik mijn bestelling verwachten?
Voor informatie over transport verwijzen wij u graag door naar de pagina ‘Transport’.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt op twee manieren een bestelling bij ons plaatsen: per e-mail of Florecom. Hierbij is het belangrijk dat u de volgende punten duidelijk vermeld: uw kopersnummer, uw klantnaam, de leverdatum, de levertijd, het product en de potmaat, het fust, de belading, het aantal stuks en de gewenste afleverlocatie. U kunt uw bestelling mailen naar verkoop@kwekerijbaas.nl. Door deze informatie zo volledig mogelijk aan te leveren kunnen wij efficiënt te werk gaan en een snellere afhandeling realiseren.

Wat zijn de transportkosten?

De gegeven prijzen die u ontvangen heeft per mail of telefoon zijn gebaseerd op volle CC’s, geleverd op de bekende veilingen in Nederland.

Mocht u minder willen afnemen is dat mogelijk. Wij berekenen dan wel de transportkosten door in de plantprijs. Deze kosten bedragen € 15,- per CC. Deze rekenen we door over het aantal producten dat u afneemt.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Klachten kunt u mailen naar info@kwekerijbaas.nl. Geeft u duidelijk aan dat het een klacht betreft en waar de klacht gaat over gaat.

Zijn alle producten leverbaar in de beschreven leverwerken die op de website vermeld staan?

Voor de actuele beschikbaarheid kunt u het beste contact opnemen d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@kwekerijbaas.nl. Het gegeven assortiment op de website is een indicatie van wat wij kunnen maken. De leverweken zijn gebaseerd op wanneer het product leverbaar zou kunnen zijn. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld weersinvloeden.